Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Main Menu
Who's Online
1 user(s) are online (1 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 1

more...
   All Posts (TenLeftFingers)


(1) 2 »


Re: Is there a MIDI application on AROS?

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
@jeffrey1138 thanks very much. I'm starting with Protrekkr :)

@roMancer - it's my favourite ship in the game, even though I get off it and onto something better equipped ASAP :)

Posted on: 9/3 7:14
Transfer the post to other applications Transfer


Is there a MIDI application on AROS?

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
I want to send MIDI to a keyboard from AROS. Is there an application that can do that, and are any MIDI devices supported?

Posted on: 8/30 14:36
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Does this look like a borked installation? Icaros 2.2.1

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
Thanks palone. I'm happy to run any tests / provide logs or anything to help.

Posted on: 7/29 7:18
Transfer the post to other applications Transfer


SnoopDOS author Eddy Carroll talks to Amiga Ireland

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
An absolute gent from Ireland chats with us about his time from PET to Amiga and the creation of SnoopDOS. Some interesting shownotes also at http://amigausers.ie/episode-5-1-eddy-carroll-author-of-snoopdos/

Posted on: 7/21 3:43
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Does this look like a borked installation? Icaros 2.2.1

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
Thanks origami. It's trivial to try again, so why not :) In case the same thing happens, is there a better way I can monitor/debug to give more helpful feedback here?

I'm running Ubuntu 16.04 64-bit:
Linux S1535 4.8.0-58-generic #63~16.04.1-Ubuntu SMP Mon Jun 26 18:08:51 UTC 2017 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

Posted on: 7/20 4:23
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Icaros installation (2.2.1) hangs on workspace creation

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
hbadd doesn't seem to exist either. It's not available via the file manager (as described in the manual) and running from the terminal gives the error:

hbadd: object not found

Does this sound like a borked installation?

Posted on: 7/19 10:31
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Icaros installation (2.2.1) hangs on workspace creation

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
I just minimised the window and the desktop was behind it :) It's very unstable. OWB crashes, jpg images don't display correctly (only first few rows of pixels).

But host filesystem access works well as does the link with the host network interface. mp4 video playback works too. Very impressive!

Posted on: 7/18 15:17
Transfer the post to other applications Transfer


Does this look like a borked installation? Icaros 2.2.1

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
After runing the hosted linux install script and running ./icaros I get a fair bit of the way into the installation process (keyboard selection, screen, audio etc) but the installer has hung here (see attached image).

The terminal that launched the process has the below output. Any feedback appreciated!

[X11] BitMap class @ 0xb834c9f4
[I2C] Init
[ATI] Init
[ATI] Init
intuition.decor: offsets titleobj = 548, menuobj = 552, winobj = 556
[tap] unit 0 attached to aros0
[tap] [0] hardware address: 02:ae:40:91:50:c6
[AROSTCP] net0 is now online.
[VIA-AC97]: DriverInit()
[VIA-AC97]: DriverCleanup()
== ahi_pci_init 1
== ahi_pci_init 2
== ahi_pci_init 3
== ahi_pci_exit 1
== ahi_pci_exit 2
== ahi_pci_exit 3
== ahi_pci_exit 4
[Envy24]: DriverInit()
[Envy24]: DriverCleanup()

Envy24HT DriverInit
[CMI8738]: DriverInit()
[CMI8738]: DriverCleanup()
[xadmaster.library]: Init()
[xadmaster.library]: InitClients()
[wb.c:713 new_app_entry] lib_OpenCnt bumped to 2 by task 'sys:System/Opus5/DirectoryOpus'


Attach file:



png  aros-install-problem.png (13.88 KB)
5465_596e6fad966e6.png 576X460 px

Posted on: 7/18 13:31

Edited by TenLeftFingers on 2017/7/19 10:31:58
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Installation with default options fails

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
Thanks guys - I was looking at the compressed size of the download :0 Thought it was < 1GB.

Problem solved and now on to other issues like how to exit 68k apps, connect to gmail via IMAP...

Posted on: 2015/3/21 14:22
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Installation with default options fails

Joined:
2015/3/21 11:23
Group:
Member
Posts: 11
Offline
Attachments don't seem to be working. ZUnZip reports: "Error in writing extracted file"

Posted on: 2015/3/21 11:29
Transfer the post to other applications Transfer



 Top
(1) 2 »




Search
Top Posters
1 paolone
paolone
4364
2 magorium
magorium
4095
3 phoenixkonsole
phoenixkonsole
3892
4 nikolaos
nikolaos
3694
5 deadwood
deadwood
2923
6 ncafferkey
ncafferkey
2648
7 mazze
mazze
2214
8 clusteruk
clusteruk
2111
9 Kalamatee
Kalamatee
2024
10 damocles
damocles
1789
© 2004-2017 AROS Exec