Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Main Menu
Who's Online
1 user(s) are online (1 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 1

more...

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users



« 1 ... 99 100 101 (102) 103 104 »


Re: Yannick's work

Joined:
2009/4/16 23:03
From Liancourt Saint Pierre - France
Group:
Member
Posts: 1106
Offline
Hot news : I've found the bug Paolone has seen in ZuneVIEW, it also affects ZunePAINT.
It's within the Brightness, Contrast & Gamma correction feature, I'll upload corrected versions later tonight.

Edit : Here are the new files,
https://sourceforge.net/projects/zunet ... nePaint_v0.5.zip/download
https://sourceforge.net/projects/zunet ... neView_v0.35.zip/download

Posted on: 3/13 10:36

Edited by Yannickescu on 2017/3/13 13:02:06
_________________
Yannick
http://www.dusabledanslherbe.eu/AROSPage
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Yannick's work

Joined:
2004/4/7 4:26
Group:
Member
Posts: 4214
Offline
Thanks, updating both!...

Posted on: 3/14 13:58
_________________
p.bes
Icaros Desktop AROS distribution mantainer
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Yannick's work

Joined:
2008/6/2 2:28
Group:
Member
Posts: 250
Offline
Thanks,
here is update czech locale for ZuneView. Missing localization for colors in the color select. (picture)
czech_locale

Attach file:



png  Screen-Shot-2017-03-13-at-10.42.png (54.95 KB)
1118_58cafd011f003.png 755X505 px

Posted on: 3/16 14:07
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Yannick's work

Joined:
2009/4/16 23:03
From Liancourt Saint Pierre - France
Group:
Member
Posts: 1106
Offline
@mmartinka
Thanks for the updated catalog, I'll add it to next release.
I can't localise the color selector, the text is part of the colorwheel class.

Best Regards,
Yannick

Posted on: 3/17 0:04
_________________
Yannick
http://www.dusabledanslherbe.eu/AROSPage
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Yannick's work

Joined:
2004/4/7 4:26
Group:
Member
Posts: 4214
Offline
Hi Yannick

I've seen you've updated ZuneFIG too, lately. I've downloaded and updated it into Icaros as well... but french catalog is still in français

Posted on: 3/17 8:17
_________________
p.bes
Icaros Desktop AROS distribution mantainer
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Yannick's work

Joined:
2009/4/16 23:03
From Liancourt Saint Pierre - France
Group:
Member
Posts: 1106
Offline
I haven't reworked the ZuneFIG catalog handling yet, I've just fixed it for ABIv1 and 64bit

Posted on: 3/17 9:47
_________________
Yannick
http://www.dusabledanslherbe.eu/AROSPage
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Yannick's work

Joined:
2004/4/7 4:26
Group:
Member
Posts: 4214
Offline


Great to have on 64bit too!

Posted on: 3/17 10:58
_________________
p.bes
Icaros Desktop AROS distribution mantainer
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Yannick's work

Joined:
2009/4/16 23:03
From Liancourt Saint Pierre - France
Group:
Member
Posts: 1106
Offline
Some more updates for ZunePaint:
- Completed gradient edit function
- Several brush shapes can be selected
- Improvement in painting modes (better behavior when going in and out of painting area)
- Enabled help for text buttons (was inadvertently kept out)
- Rework color reduction window and main window gadgets
- Added French catalogs/UpdateCat
- mcc_GradEdit.c created for gradient edition
- Splitted ZunePaint.c to enhance reuse with ZuneView
https://sourceforge.net/projects/zunet ... nePaint_v0.6.zip/download

And ZuneView:
- Updated Czech catalogs
- Better handling of IDCMP signals in histdisp
- reworked color reduction window
https://sourceforge.net/projects/zunet ... neView_v0.36.zip/download

Posted on: 3/18 14:50
_________________
Yannick
http://www.dusabledanslherbe.eu/AROSPage
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Yannick's work

Joined:
2008/10/11 22:43
Group:
Member
Posts: 623
Offline
Hi

Thanks for the update, the gradient ui took a little time to get used to but okay now. The only thing I cannot do is apply the gradient to the current canvas tab. I am trying fill but it uses the single palette chosen above and not the already setup color wise gradient button.

I noticed that Load picture opens that picture in a new tab but leaves the existing untitled.png tab empty. Just wondered if this was done by design ?

Thanks for the tip about copying png to other tabs, works for jpg's as well.

As an experiment, I cut out pieces from one picture to add them to another and some features eg resizing for example seems to use the original size as the basis of the resize rather than the existing (ie being worked on) canvas tab. So the cut-out brush gets resized massively. Hope that makes sense.

Just wondered if some sort of magic wand / lasso be a possibility later ?

Jeff

Posted on: 3/19 0:44

Edited by jeffrey1138 on 2017/3/19 1:11:36
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Yannick's work

Joined:
2009/4/16 23:03
From Liancourt Saint Pierre - France
Group:
Member
Posts: 1106
Offline
Quote:

Thanks for the update, the gradient ui took a little time to get used to but okay now. The only thing I cannot do is apply the gradient to the current canvas tab. I am trying fill but it uses the single palette chosen above and not the already setup color wise gradient button.

You have to select Gradient mode (linear/radial1/radial2) instead of plain fill mode i cycle object right to the tolerance slider, I know it's not intuitive, I'm working on it.
Side note: in radial2 mode, use the mouse wheel to move the hot spot in/out from gradient center.

Quote:

I noticed that Load picture opens that picture in a new tab but leaves the existing untitled.png tab empty. Just wondered if this was done by design ?

Yes that's by design, I will see if I can detect an empty picture and replace it if it is that case.


Quote:

As an experiment, I cut out pieces from one picture to add them to another and some features eg resizing for example seems to use the original size as the basis of the resize rather than the existing (ie being worked on) canvas tab. So the cut-out brush gets resized massively. Hope that makes sense.

That could be a bug, I have to check.
I was also looking at resizing the "stamp" before pasting it (maybe using the mouse wheel.

Quote:

Just wondered if some sort of magic wand / lasso be a possibility later ?

Magic wand can be added, underlying stuff is already in (mask defined by color afinity), I need to thin about how to display the selected area, and have to work on applying effect only of masked area (that's could be a bit longer)

Thanks for the inputs

Posted on: 3/19 1:24
_________________
Yannick
http://www.dusabledanslherbe.eu/AROSPage
Transfer the post to other applications Transfer



« 1 ... 99 100 101 (102) 103 104 »



You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.

[Advanced Search]


Search
Top Posters
1 paolone
paolone
4214
2 magorium
magorium
4095
3 phoenixkonsole
phoenixkonsole
3877
4 nikolaos
nikolaos
3640
5 deadwood
deadwood
2922
6 ncafferkey
ncafferkey
2531
7 mazze
mazze
2199
8 clusteruk
clusteruk
2055
9 Kalamatee
Kalamatee
1968
10 damocles
damocles
1789
© 2004-2014 AROS Exec