Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Main Menu
Who's Online
2 user(s) are online (1 user(s) are browsing Forum)

Members: 1
Guests: 1

salass00, more...

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users



« 1 ... 6 7 8 (9) 10 11 12 13 »


Re: Aros 64

Joined:
2010/10/7 15:30
Group:
Member
Posts: 591
Offline
Here is my machine. It paused then booted after the last Kernel message.

Attach file:



jpg  MotoGPlay 029-2.jpg (589.54 KB)
1827_58e6672ecd72f.jpg 1632X918 px

Posted on: 4/6 9:02

Edited by trekiej on 2017/4/10 12:58:45
_________________
http://www.hollywood-mal.com/
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Aros 64

Joined:
2004/3/29 9:54
From Scotland "The Cold"
Group:
Member
Posts: 2012
Offline
Quote:

AROS-Confidence1 wrote:
Tested SMP Build 03.06.2017 and booted up on Core i5. Network Prefs seem to work but AHI Prefs crash!


Posting bugs from old builds that we have already fixed is not very helpful.

Posted on: 4/6 9:42
_________________
Click to see original Image in a new window
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Aros 64

Joined:
2004/3/29 9:54
From Scotland "The Cold"
Group:
Member
Posts: 2012
Offline
Quote:

trekiej wrote:
Here is my machine. It paused then booted after the last Kernel message.


Those ACPI messages are not very good - you may want to look for a BIOS update for your machine. If not we would really need serial debug from that machine (with sysdebug=all enabled)

Posted on: 4/6 9:44
_________________
Click to see original Image in a new window
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Aros 64

Joined:
2010/10/7 15:30
Group:
Member
Posts: 591
Offline
I think I have had those messages with Linux as well, but not as much. I think I am at the highest version of bios.
:(

Is there any other way to do serial-debug? Is it possible to make the screen pause at each step so I can take a picture of it as it boots.
:)

My AM3 board is at is highest too. I hope to put it together today and test Aros-smp.
edit:
Here is a picture of the test. I seems to have the same ACPI problems too.

edit:
I have an old win98 machine. I would have to get a serial cable for an internal header to do a serial debug. I believe I have a null modem cable or adapter.

Attach file:



jpg  IMG_20170406_130137687-1.jpg (372.42 KB)
1827_58e68ebac5928.jpg 1632X918 px

Posted on: 4/6 10:18

Edited by trekiej on 2017/4/6 11:53:57
Edited by trekiej on 2017/4/6 11:55:12
Edited by trekiej on 2017/4/6 18:22:54
Edited by trekiej on 2017/4/6 18:31:38
_________________
http://www.hollywood-mal.com/
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Aros 64

Joined:
2010/5/18 11:49
From Italy
Group:
Member
Posts: 762
Offline
10 seconds after I configure the network, the system shows a beautiful black screen, I'll do a test with another NIC for the moment I used a rtl 8139.

Hi all

Posted on: 4/7 4:31
_________________
Aros AbiV0 on HP Xv6000 Intel Xeon Prestonia 32 bit 3,06 Ghz, 3 Gb Ram, 80 Gb IDE HD, 22" Monitor on Nividia fx 5200 native mode games works fine.

http://www.planet-eu.it/aros
https://soundcloud.com/sabbate

Transfer the post to other applications Transfer


Re: Aros 64

Joined:
2007/3/13 15:52
From West Midlands, UK
Group:
Member
Posts: 842
Offline
I've just tried the smp build of 7.4.17. All results are the same as previousy (for both the core 2 duo and celeron laptops) aside from the rendering test now completes successfully.

Cheers,
Nigel.

Posted on: 4/10 10:00
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Aros 64

Joined:
2010/10/7 15:30
Group:
Member
Posts: 591
Offline
Where will software be uploaded for testing?

Posted on: 4/10 13:03
_________________
http://www.hollywood-mal.com/
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Aros 64

Joined:
2010/8/30 7:20
Group:
Member
Posts: 832
Offline
Quote:

trekiej wrote:
Where will software be uploaded for testing?

as much i expect, the software for testing this will be available in the tests dir. i dont think anyone else will support tesing such an early stage release. other than that you wouldnt probably be any help testing.

Posted on: 4/10 15:18
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Aros 64

Joined:
2010/10/7 15:30
Group:
Member
Posts: 591
Offline
Thanks.

Posted on: 4/10 17:10
_________________
http://www.hollywood-mal.com/
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Aros 64

Joined:
2004/4/7 4:26
Group:
Member
Posts: 4282
Offline
Yesterday's AROS running on a 12-core AMD Ryzen R5-1600X based virtual machine:

https://youtu.be/4is9ZHeFfIs

sweet.

Posted on: 4/15 11:19
_________________
p.bes
Icaros Desktop AROS distribution mantainer
Transfer the post to other applications Transfer



« 1 ... 6 7 8 (9) 10 11 12 13 »



You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.

[Advanced Search]


Search
Top Posters
1 paolone
paolone
4282
2 magorium
magorium
4095
3 phoenixkonsole
phoenixkonsole
3887
4 nikolaos
nikolaos
3670
5 deadwood
deadwood
2923
6 ncafferkey
ncafferkey
2574
7 mazze
mazze
2201
8 clusteruk
clusteruk
2055
9 Kalamatee
Kalamatee
2012
10 damocles
damocles
1789
© 2004-2017 AROS Exec