Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Main Menu
Who's Online
3 user(s) are online (2 user(s) are browsing Forum)

Members: 2
Guests: 1

_JoYpaD_, mordesku, more...

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users



« 1 (2) 3 »


Re: Show me your setup !

Joined:
2007/3/13 15:52
From West Midlands, UK
Group:
Member
Posts: 917
Offline
Quote:

sadirux wrote:
@Mangonuts
nice :) , you run Icaros on pentium III ?

(snip)

When I have more time, I would try Aros too :)


I have it running on a Dell pentium IV with 128 MB ram; it actually runs really well, the biggest limitation is the relatively small amount of memory (so no more than one web page open at a time in OWB...)

Cheers,
Nigel.

Posted on: 6/20 10:10
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Show me your setup !

Joined:
2010/5/18 11:49
From Italy
Group:
Member
Posts: 790
Offline
@ntromans

really good man it's ok again

thank you very much

have a good night

Posted on: 6/20 12:20
_________________
Aros AbiV0 Dell Latitude Laptop C610

http://www.planet-eu.it/aros
https://soundcloud.com/sabbate
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Show me your setup !

Joined:
2010/5/18 11:49
From Italy
Group:
Member
Posts: 790
Offline
When i launch janus from the script i can not set the emulation of the audio cause not booting it.

hi

Posted on: 6/20 22:14
_________________
Aros AbiV0 Dell Latitude Laptop C610

http://www.planet-eu.it/aros
https://soundcloud.com/sabbate
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Show me your setup !

Joined:
2010/5/18 11:49
From Italy
Group:
Member
Posts: 790
Offline
I did not have ahi configured properly

hi

Posted on: 6/20 22:35
_________________
Aros AbiV0 Dell Latitude Laptop C610

http://www.planet-eu.it/aros
https://soundcloud.com/sabbate
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Show me your setup !

Joined:
2014/11/29 18:54
From Sydney, Australia
Group:
Member
Posts: 128
Offline
@ntromans
Funny you should mention the case, it also makes a cameo appearance here at 3:00 (not my one of course) => https://www.youtube.com/watch?v=9_zegFb_fkA

@sabbate
I've also had problems with Janus-UAE and never really had it running well. It's a shame but I'm hopeful one of us will be able to sort out the issues in time.

Posted on: 6/21 4:06
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Show me your setup !

Joined:
2010/5/18 11:49
From Italy
Group:
Member
Posts: 790
Offline
I use a night build, with the ntromans board now better, I use janus version 1.4, without integration, with the mouse synchronization.
I use a night build because I want to install only what I need at my leisure with nothing to take away from Paolone's work, ah! I had to create a script for modexplorer janus too slow, again go well all.

hi

Posted on: 6/21 6:30
_________________
Aros AbiV0 Dell Latitude Laptop C610

http://www.planet-eu.it/aros
https://soundcloud.com/sabbate
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Show me your setup !

Joined:
2004/4/11 11:57
From Italy
Group:
Member
Posts: 686
Offline
My main AROS box is a sort of Frankenstein. The case is a big tower from PII era, it has 6 5.25" bay. Lot of space and the really nice thing about this tower is a "drawer" where the motherboard is mounted on, so to pull it out I just need to unscrew 4 screws and then I can work on the motherboard without the need to remove it. The motherboard is a IPIBL-LB, Core 2 Duo E8400 3 ghz, 2 gb ram, 512 gb sata hd, Geforce 210, Soundblaster, 500 watt power supply. Everything is took from dead/dismissed computers or computers found near the trash. Only the Geforce 210 was bought new.

Posted on: 6/21 13:12
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Show me your setup !

Joined:
2015/7/29 23:57
From France Bordeaux
Group:
Member
Posts: 39
Offline
@sabbate
Night build is the best choice when you know what you want, with Icaros I can quickly discover the system and some apps :)

@ntromans
Why you can't add more memory ? It's rambus memory ?

@Yanosh
Can you tell me if your system is stable ? Mine is freeze sometimes when I use audio apps


Posted on: 6/21 13:39
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Show me your setup !

Joined:
2010/5/18 11:49
From Italy
Group:
Member
Posts: 790
Offline
Aros is a re-implementation of the amiga workbench, the whole system if you used it in the past is the same, you just have to add the software, library ecc..

hi

Posted on: 6/22 4:30
_________________
Aros AbiV0 Dell Latitude Laptop C610

http://www.planet-eu.it/aros
https://soundcloud.com/sabbate
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Show me your setup !

Joined:
2004/4/11 11:57
From Italy
Group:
Member
Posts: 686
Offline
@ sadirux

I think it's reasonably stable. 95% of crashes are due to OWB, mainly on Facebook.

Posted on: 6/22 12:42
Transfer the post to other applications Transfer



« 1 (2) 3 »



You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.

[Advanced Search]


Search
Top Posters
1 paolone
paolone
4341
2 magorium
magorium
4095
3 phoenixkonsole
phoenixkonsole
3887
4 nikolaos
nikolaos
3677
5 deadwood
deadwood
2923
6 ncafferkey
ncafferkey
2623
7 mazze
mazze
2213
8 clusteruk
clusteruk
2097
9 Kalamatee
Kalamatee
2023
10 damocles
damocles
1789
© 2004-2017 AROS Exec