Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Main Menu
Who's Online
1 user(s) are online (1 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 1

more...

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users





Fonts in Icaros

Joined:
2012/5/18 23:10
From somewhere between Switzerland and Cuba
Group:
Member
Posts: 27
Offline
I like big fonts. This imply I have 2 problems with fonts in Icaros.

1) In Prefs -> Fonts -> System, the only font with big sizes is ttcourier, but this font is a calamity on the screen. I guess this is not a trutype font, but some kind of fixed size fonts. Is it somewhere some font(s) I can download and install, and if yes, how can I install it?

2) For AmiStart, I didn't find any widget to set the fonts. But maybe I missed it. But, in AROS:Extras/AmiStart, it is 2 config files, sm.prefs and smlite.prefs. Is it the right place to set the fonts for AmiStart, and what is the syntax for those files?

Posted on: 2012/12/2 1:13
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Fonts in Icaros

Joined:
2008/10/11 22:43
Group:
Member
Posts: 689
Offline

Hi

For System fonts see here and come back if it is not enough

http://en.wikibooks.org/wiki/Aros/User/Docs#Fonts

I don't use AmiStart so I cannot help here.

Jeff

Posted on: 2012/12/2 2:56
Transfer the post to other applications Transfer


Re: Fonts in Icaros

Joined:
2012/5/18 23:10
From somewhere between Switzerland and Cuba
Group:
Member
Posts: 27
Offline
Quote:

jeffrey1138 wrote:

Hi

For System fonts see here and come back if it is not enough

http://en.wikibooks.org/wiki/Aros/User/Docs#Fonts

I don't use AmiStart so I cannot help here.

Jeff

Thanks, I bookmarked the link on wikibooks.

Also, for AmiStart, it is a contextual menu with prefernces widgets. The widgets look to work (more or less, they show the font dialog, but the main widgets are not updated), but nothing append. Finaly, I edited the 2 files mentionned before and replaced all the "Vera Sans" "xy" by "arial" "25" for now, and it work. At the exception of the main taskbar with the icons and the clock. The clock is still ridiculously (for me) small. At least, it work with the menus and all the pop-ups, and that's the most important for me.

EDIT: I get this same issue with both icaros in virtualbox and icoaros-hosted.

Posted on: 2012/12/2 10:35
Transfer the post to other applications Transfer






You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.

[Advanced Search]


Search
Top Posters
1 paolone
paolone
4439
2 magorium
magorium
4095
3 nikolaos
nikolaos
4073
4 phoenixkonsole
phoenixkonsole
3941
5 deadwood
deadwood
2917
6 ncafferkey
ncafferkey
2807
7 mazze
mazze
2222
8 clusteruk
clusteruk
2112
9 damocles
damocles
1789
10 BSzili
BSzili
1516
© 2004-2018 AROS Exec